``Ne postoje pravila za dobru fotografiju, postoje samo dobre fotografije`` Ansel Adams

Izrada fotografija

Da li ste ikad slučajno izbrisali gomilu važnih zabeleženih trenutaka sa telefona? Izradite svoje omiljene fotografije sada, i uverite se da su sigurne i prikazane ponosno. Izaberite neki od naših paketa za izradu 50,100 ili 200 fotografija.
Imate mnogo više fotografija da izradite? Pozovite nas kako bi vam napravili specijalnu ponudu!
izrada fotografija_slike za izraduizrada fotografija_slike za izradu

Standardni formati

Imate staru fotografiju vašeg oca, staru fotografiju vas i vaše majke, fotografiju iz detinjstva koju ste koristili da pokažete vašoj deci kako ste obučeni i šta se nekada nosilo. Zahvalni ste vašim najbližima a vaša deca će biti zahvalna vama, za sve vreme i trud koji ste utrošili da bi sve slike bile sačuvane zajedno.

Fotografije izrađujemo isključivo koristeći originalni Fuji foto papir i hemiju na savremenim Notitsu mašinama.

Izrada fotografija standardnog formata podrazumeva odnos stranica 2:3 što treba imati na umu kada nam donosite fajlove.

Standardne fotografije možete izraditi u veličinama 9x13, 10x15, 13x18, 15x20, 20x25 i 20x30cm. 

Fotografije nam možete poslati putem wetransfer.com ili neke druge platforme za slanje fajlova, možete ih i lično doneti na USB, CD/DVD, vašem telefonu ili u slučaju malog broja slika za izradu, poslati iste putem e-maila pa čak i Vibera.

polaroid_retro_kockaste_fotografijepolaroid_retro_kockaste_fotografije

Polaroid

Starije generacije još uvek pamte polaroid aparate koji su izbacivali fotografije u roku od 10 minuta.

Izrada fotografija u polaroid stilu ponovo je aktuelna a najviše mozemo zahvaliti instagramu i njegovom "kockastom" dizajnu.

Sećate se da je fotografija vašeg deteta kako se igra sa psom imala toliko lajkova da je umalo srušila internet? Pošaljite ga bakama i dekama na izrađenim fotografijama kako bi i oni mogli da uživaju.

canvas_fotografije_velikog_formata_postericanvas_fotografije_velikog_formata_posteri

Ostalo

Svi imamo mnoštvo fotografija na našim telefonima i računarima. Oživite vaše posebne trenutke našim asortimanom visokokvalitetnih fotografija i okružite se "slikama" koje volite da gledate svaki dan

Fotografije na platnu (canvas)

Napravite vaše omiljene fotografije na slikarskom platnu (canvas). Sve naše fotografije uključuju blind ram i spremne su za kačenje.

Fotografije velikih formata 

Što veće, to bolje zaista važi kada je u pitanju izrada dobrih fotografija. U ponudi imamo veliki izbor formata počevši od 30x40, 40x50, 60x40, 50x70cm pa sve do printova širine 110cm i dužine do 350cm.